Gratis account aanmaken
Het "gratis discover account" geeft beperkt toegang tot de besloten delen van dit platform, zo kunt u middels een videopresentatie kennismaken met ons concept en de werking van dit crowdfunding platform in het algemeen.

Met het aanmaken van een "gratis discover account" verwerft u geen enkel recht t.o.v. 2B Funding maar u heeft ook geen enkele plicht t.o.v. 2B Funding.

De persoonlijke gegevens die u dient in te vullen bij het aanmaken dienen om uw account te personaliseren en zijn uitsluitend bedoeld voor administratieve doeleinden.

2B Funding zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden doorgeven en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die betrokken zijn bij de uitvoering van uw account. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Indien u 12 maanden na het aanmaken van uw account geen eigen project heeft online gepubliceerd, dan zal dit account automatisch uit onze administratie verwijderd worden.
 
Geeft uw gebruikersnaam op en controleer of deze vrij is... Geeft uw gebruikersnaam op en controleer of deze vrij is...
:
(min. 6 - max. 15 karakters)Crowdfunding voor iedereen
"Wij helpen elkaar"
Powered by Global Internet Consulting...